BUSSTUR TIL HØYT & LAVT

BUSSTUR TIL HØYT & LAVT

Skandinavias største klatrepark!
Opplev verden fra tretoppene med over 200 apparater i trærne, gjennom 14 løyper med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

I flotte omgivelser ligger klatreparken med utgangspunkt i våre rødmalte bygninger hvor billetter, utstyr og kafè er å finne. Obligatorisk opplæring i opplæringsløypene før man forsetter ut i de fargekodede løypene. Løypene har en start og en avslutning, flere av disse starter i tårnet. Totalt har vi 14 løyper, 200 hinder og 1900 m med zip-lines.

En av våre mest populære løyper er Ormen Lange. Denne starter i tårnet med parkens lengste zip-line som er hele 382 meter. Zip-linen tar deg med over flere jorder og over til andre siden av Numedalslågen. Fantastisk gøy og ikke uvanlig å høre skrekkblandede hyl fra denne turen.

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød.

Løypene har krav til høyde, som f.eks de sorte krever at man må være over 160 cm høy. Barn under 12 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i løypene.

Ta kontakt for pris.
For informasjon om andre vilkår ta kontakt.
Dagstur

Prisen gjelder bussreisen tur/retur. På reiser med overnatting er du selv ansvarlig for å reservere dette og tillegg kan forekomme.

Forslag til overnatting:

Overnatting i gapahuk og lavvo

Start Improving Your Business Today!