BUSSTUR TIL TUSENFRYD

BUSSTUR TIL TUSENFRYD

Fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo ble offisielt åpnet 11. juni 1988 etter en byggeperiode på 18 måneder. Ideen bak fornøyelsesparken var at Oslo-området manglet en slik attraksjon. 50 prosent av Norges befolkning bor innenfor en avstand fra TusenFryd som gjør dagsbesøk naturlig.

TusenFryd sikret seg den gang leierett til et område på ca. 460 mål, samt rett til leie av ytterligere 120 mål. Fornøyelsesparken har en meget god beliggenhet med tanke på enkel adkomst fra ferdselsårer og befolkningssentra. Parken hadde fra starten et innhold med vekt på typiske fornøyelsespark- og tivoliaktiviteter. Hovedattraksjonene var berg- og dalbane, karuseller, tømmerrenne, ferdighetsspill og utendørsscene.

Siden 1988 er TusenFryd blitt videreutviklet betydelig, og fremstår langt mer innholdsrik enn i åpningssesongen. Fornøyelsesparken er blitt en suksess med rundt 500.000 gjester årlig og sunn økonomi. Parken kan i dag friste med hele 31 attraksjoner. TusenFryd er også Norges største arbeidsplass for sommerjobber med 750 ansatte.

Ta kontakt for pris.
For informasjon om andre vilkår ta kontakt.
Dagstur

Prisen gjelder bussreisen tur/retur. På reiser med overnatting er du selv ansvarlig for å reservere dette og tillegg kan forekomme.

Forslag til overnatting:

Tusenfryd offisielle overnattingspakker

Start Improving Your Business Today!